TAXACIONS IMMOBILIARIES

Taxació Hipotecària

Taxació Particular

TAXACIONS IMMOBILIARIES

Per a diferents raons podem tenir la necessitat de saber el valor del nostre immoble o d’un conjunt d’immobles de manera que puguem després tramitar una hipoteca o una acceptació d’herència o que necessitem una simple estimació del seu valor.

Segons la seva finalitat tramitem diferents tipus de taxacions

 

  • Taxació Hipotecària: Una empresa ha d’estar reconeguda per l’estat per tal que qualsevol entitat bancària tramiti una hipoteca en nom del client que la sol·liciti, nosaltres formem part d’una d’aquestes empreses capdavanteres de l’estat per la qual comptem amb el suport i firma de TINSA.
  • Taxació Particular: per diferents raons pot ser que un propietari o un grup de propietaris o familiars necessitin una orientació del valor de l’immoble o dels immobles que tenen en nom seu, nosaltres tramitem qualsevol taxació.

Si desitja més informació, com disponibilitat i preus, posis en contacte amb nosaltres per telèfon al 93.871.44.75 o través del  formulari.

Per a diferents raons podem tenir la necessitat de saber el valor del nostre immoble o d’un conjunt d’immobles de manera que puguem després tramitar una hipoteca o una acceptació d’herència o que necessitem una simple estimació del seu valor

Si desitja més informació, com disponibilitat i preus, posis en contacte amb nosaltres per telèfon al 93.871.44.75

contacte